Hoi,
Welkom op mijn site, zoals de naam van de site al min of meer aangeeft is mijn naam Vincent. Ben geboren in 1982, in 2011 getrouwd en woon in Eindhoven ik vind het leuk om te fotograferen en ben er steeds intensiever meer bezig om mijzelf te verbeteren op het gebied van fotografie.

Zelf beschik ik niet over een studio en werk daarom op locatie of bij je thuis. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn er in je eigen huis vaak meer mogelijkheden dan je zou verwachten. Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Geen een foto in mijn portfolio is gemaakt in een studio.

Interesse in een fotoshoot?

Spreekt mijn werk je aan en hebt je interesse in een fotoshoot neem dan contact met mij op met wat je in gedachten hebt zodat ik een offerte voor je kan maken. Geen een persoon is hetzelfde en daarom is ook geen shoot hetzelfde, offertes worden op maat gemaakt op basis van je wensen. Ik ben beschikbaar voor praktisch alle thema's. Wil je gewoon wat goede portret foto's, mooie foto van jezelf in je mooiste gala jurk, spannende/ stijlvolle lingerie/ boudoir foto's, love shoot met partner of leuke vrienden/ vriendinnen shoot? Veel is mogelijk, neem contact op voor meer informatie.

Fotograaf voor je evenement of feest?

Naast fotoshoots ben ik ook beschikbaar om evenementen vast te leggen. Denk aan een bedrijfsfeest, opening of release van een film/ game etc waar u impressie foto's van wilt hebben of misschien een foto hoekje voor op gala/ feest waar uw gasten door mij op de foto gezet kunnen worden. Met beiden heb ik ervaring en foto's zijn ook terug te vinden in mijn portfolio of facebook pagina. Stuur mij een bericht met informatie over waar u naar op zoek bent zodat ik een passende offerte voor u kan maken.

TFP shoot

Ter uitbreiding van mijn portfolio doe ik ook aan TFP shoots. Een TFP shoot is alleen mogelijk wanneer je als model van toegevoegde waarde kan zijn voor mijn portfolio. Bij een TFP shoot vraag en geef ik geen vergoeding en de opgeleverde foto's zullen beschikbaar zijn voor ons beiden portfolio. Wil je op TFP basis een shoot met mij doen, neem dan contact met mij op met je idee en stuur ook een link naar je portfolio. Op mijn pinterest bord staan verder ook nog concepten die ikzelf ook nog wil uitwerken.

Cosplay shoot

Naast de reguliere thema's zoals fashion, lingerie, boudoir, swimwear heb ik ook veel ervaring met cosplay fotografie.
Veel cosplay shoots doe ik op TFP basis onder de voorwaarde dat je als cosplayer en cosplay ook een toegevoegde waarde is voor mijn portfolio. Of het nu gekocht of gemaakt is of je 10 of 3000 likes op je page hebt is voor mij niet eens belangrijk. Je cosplay moet verzorgd zijn, je passen, je bent als cosplayer bekent met je character, setting een sfeer die het moet uitstralen en je draagt je cosplay met overtuiging :) .
Kom je helaas niet in aanmerking voor een TFP cosplay shoot en wil je toch door mij gefotografeerd worden dan zijn er vaak mogelijkheden op een conventie waar ik ook aanwezig ben. Wil je buiten een conventie door mij gefotografeerd worden dan kan je contact opnemen en kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.