Sneak preview Airlie beach 22-09-2014

Een Wombat bij Billabong Sanctuary

We gingen weg van Townsville en onderdag naar Airlie beach kwamen we langs Billabong sanctuary. Dit was een parkje met Koala’s, Wombats, krokodillen en ander typische Australische dieren. Het is zeker de moeite waard om hier een bezoekje aan te brengen.We vervolgde onze weg naar Airlie beach de plek bekend voor de Whitsunday Islands met o.a. Whitehaven beach. Het is een druk vakantie plaatsje, we gingen gelijk kijken of we nog naar Whitehaven konden en we hadden geluk dat we de laatste 2 plaatsen hadden. De volgende dag gingen we er dus heen, het was even afzien voor de boottocht (zeeziek), maar aangekomen op het strand was het echt prachtig.

Minions exited on Whitehaven beach

Een mooi wit zilver strand

De tocht terug was weer afzien, maar we hebben het overleefd. Last minute konden we nog een vliegtuig vlucht over de eilanden heen regelen. Dit deden vervolgens we op onze laatste dag in Airlie beach. Het was mooi om de zee, de eilanden en Whitehaven beach vanuit de lucht te zien. Het is echt aan te bevelen om te doen.

Eilanden vanuit de lucht

Dit is slechts een sneak preview en op mijn gare laptop kon ik niet echt veel foto's goed bekijken en plaatsen. Zodra ik weer thuis ben zal ik tijd hebben om wat betere foto's online te plaatsen.