Sneak preview Mission Beach en Townsville 20-9-2014 en 21-9-2014

Tijdens onze reis kwamen we o.a. langs Mission Beach en Townsville. Het waren meer een soort van tussenstop om de afstand beetje te overbruggen. Het was dus niet zo heel spannend qua foto’s :P

We verlaten Cairns om naar Mission Beach te gaan, onderweg daar naar toe gingen we langs Lake Barrine, Millaa Millaa Falls, Ziggie Falls en Cedar Creek.

Millaa Millaa Waterfall

Ziggie waterfalls

Tempura Prawns

De watervallen waren wel mooi om te zien, het was al beetje tegen de avond toen we aankwamen bij Mission Beach. Nadat we in een soort van Bar heerlijk hadden gegeten was het weer tijd om naar ons hotel te gaan om voor te bereiden voor onze volgende stop.

We verbleven maar 1 nacht in Mission Beach, na een korte wandeling op het strand besloten we om in de auto te stappen om richting Townsville te gaan. Onderweg stopten we bij Cardwell, Cardwell lag aan zee en het had een mooi uitzicht

Mission Beach

we vervolgden onze reis naar Townsville. Daar aangekomen was dit meer een stadje echter was het hier minder levendig vergeleken met Cairns. Het was dus niet een plek om echt lang te blijven, maar goed dat we hier alleen maar 1 nacht blijven slapen.