Foto verslag Hongkong 2014

We maakten in september/ oktober 2014 een reis naar Australië. Onze reis naar Australië begon met een vertraging van 3 uur op Schiphol.
De eerste stop was Hong kong om daar even bij te komen voordat we gelijk doorgingen naar Australië. Aangekomen in Hongkong, was het zoals altijd rond deze tijd warm, vochtig, klam, benauwd en klef. Om het compleet te maken was er ook een tyfoon gaande dus het was niet echt het weer om op pad te gaan om foto’s te maken (tenzij je een stormchaser bent).

Onze oorspronkelijke gate die eerst vol was, maar er nu verlaten bij ligt

De straten van Mong kok liggen er verlaten bij door het slechte weer

What u're looking at?

De eerste en tweede dag eigenlijk niks gedaan, de derde en laatste dag was het weer tijd voor vertrek. Het was toen pas dat ik mijn camera eindelijk een keer ging gebruiken. In de shopping arcade van Kowloon was dus een expositie gaande van Grommit (van Wallace and Grommit), dit was een mooi moment om wat foto’s te gaan maken om zo de tijd te vullen.


Na wat foto’s was het weer tijd om naar het vliegveld te gaan. Gezien we hier weer moeten wachten, nam ik de tijd om het vliegveld beetje te verkennen met mijn camera. Hong kong is wel een van de mooiere vliegvelden waar ik ben geweest. Toen het eindelijk tijd was om te vertrekken moet ik wel zeggen dat ik blij was dat we eindelijk onze reis naar Australië verder konden voortzetten. Het volgende verslag wordt dus ook van onze eerste stop Cairns.

Kowloon arcade, vind het lijnenspel erg leuk om te zien en in zwart wit kwam dit er beter uit dan kleur.

Tja Hongkong dus genoeg Cathay Pacific vliegtuigen.

Voor meer foto's check mijn Flickr album of Facebook Pagina
Flickr pagina: Flickr album Hongkong 2014
Facebook pagina: Foto Album Hongkong 2014