Foto verslag Australie 2014 Townsville

Een impressie van Townsville en dan met name Billabong Sanctuary. Zie onderaan het bericht voor de links naar de rest van de foto's

Aangekomen in Townsville was de indruk dat dit toch meer een stad is en hierdoor misschien iets minder leuk vergeleken met de vorige plaatsen. Onze indruk van de plaats is dat het eigenlijk weinig te bieden heeft en de planning is dan om morgen gewoon door te rijden naar onze volgende bestemming. Van Townsville en onderweg naar Airlie beach kwamen we langs Billabong sanctuary. Dit was een parkje met Koala’s, Wombats, krokodillen en ander typische australische dieren. Het is zeker de moeite waard om hier een bezoekje aan te brengen. Het verslagje is kort, maar het dierenpark had veel te bieden en daarom ook veel foto's om te laten zien.

Met mijn nieuwe Tamron 70-200 F2.8 lens gemaakt en het is echt een hele fijne lens.

Wat doet een koala de gehele dag, eten en slapen :P

Zoutwater krokodil

Als je dan eenmaal in een boom gaat slapen, zorg dan wel dat je goed vast zit.

Come closer i dare you

Voor meer foto's check mijn Flickr album of Facebook Pagina
Flickr pagina: Flickr album Australie 2014 Townsville
Facebook pagina: Australie 2014 Townsville