Fotoshoot: Met Helene in Utrecht 20-12-2014

Op 20-12-2014 mijn tweede fotoshoot gedaan en dit keer met Helene Bouwmeester. Heel even leek het erop dat het bijna niet door kon gaan door de regen, maar in de ochtend leek het weer in Utrecht wel ok dus we besloten het gewoon door te laten gaan. Onze foto locatie was Rhijnauwen in Utrecht/ Bunnik. We wilden eerst bij het kasteel proberen, maar die was helaas dicht. We liepen gewoon rond in het park en waar het uitkwam maakten we gewoon foto's. Het waaide best hard, maar het thema was sowieso een wintershoot dus niemand hoefde kou te lijden.
Zelf ben ik blij met het resultaat :), heb zin in een volgende shoot vooralsnog is die gepland voor komende zaterdag (3-1-2015) het is echter weer afhankelijk van het weer.
Klik op een foto voor een grote versie.

De foto's staan ook op mijn flickr pagina en facebook, bekijk ook de facebook page van Hélène Bouwmeester en like het :)