Website en Facebook pagina zijn online!

Jay eindelijk is het zover, heb mijn website www.vincentleefotografie.com in de lucht en ook mijn Facebook pagina https://www.facebook.com/vincentleefotografie :) Vergeet niet om te "liken" en te volgen. Daarmee blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

IMG_8523.jpg

Met de website en Facebook pagina heb ik mijn eigen Play Area om mijn werk met iedereen te gaan delen. De site wordt nog zeker verder uitgebreid, dus houd het in de gaten. Ook zal ik proberen regelmatig mijn Blog bij te werken.
Naast mijn laatste foto series zal ik ook mijn zienswijze delen over fotografie. Niet dat ik een professional ben, maar ik beantwoord de vragen die ik regelmatig wel krijg op mijn manier, met alle beste intenties en misschien is het wel leuk om dat ook te delen met anderen.

Tips en suggesties zijn welkom :)
*Vertrek binnenkort naar Australië dus dat beloofd hopelijk ook leuke foto's die ik op mijn blog zal sharen :)