Sneak preview Hong kong 2014-09-14

Even een sneak preview van Hong kong, zodra ik weer thuis ben en een iets betere computer heb, dan de 10 jaar oude laptop die ik nu heb, kan ik wat beter alle foto’s doorspitten voor een uitgebreid foto verslag.

Onze reis naar Australie begon met een tussenstop van 3 dagen in Hong kong, gelukkig was dit maar 3 dagen. Het was warm, nat, klam, klef noem maar op, met een luchtvochtigheid van meer dan 80% en temperatuur van 30 graden is het niet echt een klimaat voor mij. Omdat er ook een typhoon gaande was en het weer niet goed was zijn we niet echt veel weggeweest. In de shopping arcade van Kowloon was een expositie van Grommit (van Wallace en Grommit) beelden. Er waren kleurrijke beelden van het figuur geplaatst en het was wel grappig om te zien en ook leuk om foto's van te maken.

Op het vliegveld moesten we nog aardig lang wachten dus gewapend met mijn camera ging ik ook kijken of ik wat interessants kon vastleggen. Vervolgens konden we eindelijk onze reis verder vorderen naar onze eerste stop in Australie, Cairns dan zijn we eindelijk voorlopig af van vliegtuigen en openbaar vervoer en kunnen we in onze huur auto de reis verder voortzetten.

Check mijn Facebook album Sneak preview Australie voor de foto's van deze post. Het volgende verslag wordt over ons verblijf van 3 dagen in Cairns. Ho