Fotoshoot: Model Fenne, stylist Danielle en MUA Lianne

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik foto's van een shoot heb gepost. Om die reden besloot ik ook om niet naar Elfia en Antwerpcon te gaan zodat ik weer eens wat tijd heb om te posten. Deze shoot was alweer tijdje terug, ergens in februari. Het is de eerste shoot waar er ook een stylist en MUA bij komt kijken en ik moet zeggen dat dit best wel prettig was. Danielle was de stylist die de oproep plaatste en ik reageerde erop. Tijdens de shoot had zij veel oog voor details aan de kleding etc die mij vaak niet opvallen tijdens het maken van foto's. De MUA was Lianne van Beauty in progress dit was ook de eerste keer dat ik met een MUA werk en als ik terug kijk naar de foto's dan scheelt het ook echt heel veel in de nabewerking. Een kort verslagje, maar het komt met name dat het zo lang geleden is :P

Hieronder selectie van wat foto's :)