Fotoshoot: Thuis shoot met 2 modellen

Nog wat foto's van een fotoshoot van enige tijd geleden, deze is zelfs van januari :P. Dit keer weer thuis bij een model waar ik wel vaker mee samenwerk en een vriendin van haar. Het leek ons wel leuk om een keer een duo shoot te doen. We hadden niet echt een voor besproken thema en het fijne daarvan is dat we dus van alles kunnen proberen :) We begonnen gewoon met wat duo foto's. Zelf merk ik dat het gewoon fijn is om met simpele dingen te beginnen om zeg maar op te warmen.

Vervolgens gingen we ideeën uitwerken die we in gedachten hadden, dit varieerde van close up foto's tot foto's in party dresses.

Eiigenlijk zijn mijn foto shoots met Anika altijd beetje dingen proberen die ons leuk lijken. Dat is wel het fijne van een model waar je vaker mee samenwerkt en in de buurt woont.

kort verslagje :P, maarja het gaat meer om de foto's. Vergeet niet de page van Anika te liken om op de hoogte te blijven van haar werk. Er zit totaal geen samenhang in de foto's :P, maarja dat krijg je met shoots waar je van te voren niet echt iets in gedachten hebt.