Fotoshoot: Met Kimberly met kleding van Kimberly's Choice.

Aantal van deze foto's had ik al bij mijn portfolio erbij gezet, maar was er nog niet aan toegekomen de rest van de foto's te posten.  De shoot vond begin maart plaats, zo zie je maar dat ik echt beter moet zijn met bijhouden van het posten van mijn foto's :P (modellen krijgen de foto's natuurlijk wel al :P ). Zat ook te denken om te beginnen te posten in engels want zag dat ik paar internationale volgers heb gekregen. Zelf denk ik dat die meer ge├»nteresseerd zijn in mijn cosplay werk dus ik houd dit nog maar even lekker in nederlands :).

Het was een zonnige dag iets te fel eigenlijk voor een fotoshoot eigenlijk, maar we waren allang blij dat het droog was. Kimberly is overigens ook deelneemster van miss teen brabant 2015 verder heeft ze ook een eigen kleding winkel Kimberly's choice dit laatste is zeker handig voor shoots :) we hadden uiteindelijk iets van 5 outfits of zo.

De shoot vond verder gewoon plaats in het dorpje sint oedenrode waar haar winkel ook is. Het is een leuk dorpje en ik vind het zelf ook wel leuke plaats om te shooten.

Het was een zeer leuke shoot en met Kimberly is het ook echt geweldig samenwerken :) In de zomer vakantie gaan we waarschijnlijk nog een keer shooten.