Beekse Bergen

Het was een weekend waar zowel de zaterdag als de zondag events waren waar ik naar toe had kunnen gaan om foto's te maken van cosplayers. Maar tussen al die conventies en fotoshoots toch besloten om een dagje samen met mijn vrouw weer eens naar de Beekse Bergen te gaan. Denk dat voor veel fotografen de dierentuin een plaats is waar je veel kon oefenen voordat je aan menselijke modellen begint. De dieren zijn immers de modellen die niet boos of teleurgesteld zullen zijn wanneer je geen mooie foto kan produceren. Ook zullen ze niet klagen dat het lang duurt of het koud is. Enige uitdaging is wel dat je ze geen instructies kan geven haha.

Zoals we altijd doen gingen we eerst met de safari bus door het park. Vind dit toch altijd leuker dan zelf rijden en je ziet de dingen beter omdat je hoger zit. Kleine uitdaging is het raam dat vies of onder de krassen zit, maar ik blijf het gewoon leuk vinden om die bus rit te maken. Ook het verhaal van de ranger die uitleg geeft over de dieren blijft interessant.

Na de bus rit kwamen we bij onze favoriete dieren, de nijlpaarden. Ik vind het echt leuke dieren om te zien (voor zover je ze kan zien)

We vervolgende onze weg weer terug naar de ingang via de wandel route en onderweg kwamen we net op tijd aan voor het voeren van de gorilla's. We stopten ook even om zelf een ijsje te eten en naar de aapjes te kijken om te zien wat hun bezig houdt.

Moet wel zeggen dat ik vind dat we best wel wat geluk hadden met dieren spotten. We gingen langs het neushoorns verblijf en net op dat moment besloot een ranger ze nog even uit het hok te laten zodat ze naar buiten konden. Hierdoor kon ik nog net wat foto's maken voordat de neushoorns te ver weg waren. Onze laatste stop was het 2e leeuwen verblijf en dat maakte het dagje weer af.

deze was super schattig :)

lazy as ever

Heb aardig wat foto's gemaakt en heb er ongeveer 30 uitgehaald die ik wel wilde posten :) Top 3 van de dag zijn de volgende 3 in willekeurige volgorde:

En de rest van de foto's :)