Fotoshoot: Carshootdag met verschillende modellen

Eind januari 2015 werd er door collega fotograaf Jim Grootes een car shoot dag georganiseerd . Hier deden vijf fotografen en verschillende modellen aan mee (8 in de ochtend en met 5 geëindigd). Naast de modellen waren er ook verschillende auto's geregeld via Car Photoshoot Crew, dit maakte het plaatje wel compleet om een dag leuke foto's te gaan maken.

Sowieso echt respect voor onze modellen, want het was niet warm en zelfs best wel koud te noemen. Dit hield onze modellen niet tegen en ook al waren sommigen wat schaarser gekleed, ze trotseerden de kou zodat we goede foto's van ze konden maken. Zelf heb ik met een 4 tal modellen geschoten van de 8. Heb aardig wat foto's en zal hier slechts een selectie tonen. Onderaan dit verslag zijn de links naar de individuele albums van de modellen waarvan ik foto's heb gemaakt.

Top pick van de modellen:

Esmay van de Bildt

Deborah Hollebrandse

Jessica Chu

Verder hieronder een greep van foto's van de verschillende modellen. Voor een overzicht van meer foto's per model kan je klikken op de volgende albums om naar mijn facebook page te gaan