Fotoshoot: Low Key thuis shoot

Begin maart had ik weer eens afgesproken om weer wat foto's te maken. Net zoals de vorige keren was dit bij haar thuis. We hadden geen vooraf besproken thema en we kwamen gewoon erop om wat met low key te experimenteren. Het resultaat was verrassend goed al zeg ik het zelf :P
Voordeel dat we hadden is ook dat we bij haar thuis waren en dat we van alles dus gewoon bij de hand hebben. Zelf ben ik een fotograaf zonder studio en ben juist aan het oefenen om meer bij de mensen thuis te kunnen realiseren. De volgende serie foto's zijn dus allemaal gewoon bij haar in de woonkamer gemaakt. Zij zat lekker op de bank en dat was ook de locatie waar we de foto's hebben gemaakt.

Ben echt blij dat ik zo fijn kan samen werken met Anika, hoop verder wel dat ik in de toekomst ook de kans krijg om bij andere mensen thuis te gaan shooten.